Masszázs

FDM Terápia

FDM Terápia

FDM terápia, FDM masszázs Budapest 9.kerület

FDM, azaz a Kötőszöveti Torzulás Modell


Az FDM, azaz a Fascia Distorsion Model, ma már nem ismeretlen hazánkban. Kiemelkedő népszerűsége, és „titka” abban rejlik, hogy a fájdalom, valamint a mozgás (testbeszéd) alapján pontosan megmondja, mely technika a legjobb, a fájdalom csökkentésére, valamint a mielőbbi gyógyulás elősegítésére. 

Az FDM masszázsok alapvetően hat területre terjednek ki, amelyek között mélyebb gondokat éppúgy, mint törés, húzódás, rándulás esetén fellépő fájdalmat is tapasztalunk, de ide tartozik a regenerálódás elősegítése egy hosszabb ideig rögzítés utáni mozgatásról is.

A cél, az eredeti állapot visszaállítása, a mozgás, mozgatás – azaz jelen esetben a szakértő masszázs alkalmazásával, amelyet az FDM képzésen tudtam elsajátítani még jobban. Akár hétköznapi, akár sportsérüléseknél érdemes használni, alkalmazni.Gombamód nőnek ki a masszőrök, ám a titok a folyamatos fejlődésben, és tapasztalatban rejlik. Ezúton köszönöm a bizalmat, amelyet nekem adtok azzal, hogy hozzám jöttök. Azzal, hogy továbbfejlesztem magam, ezt igyekszem meghálálni, hogy még jobbat, többet tudjak adni, még magasabb minőségben.

FDM terápia, FDM masszázsHa lejárt a masszázsterápia nem jöhetek többet, nem érdemes?

Szoktátok kérdezni, főleg, ha gyógymasszázsra jöttök. Ugyan a kezelés valóban véget ér, azonban stresszoldó, lazító masszázst továbbra is igénybe tudtok venni. Főleg igaz ez az ülőmunkát végzőkre, akiknek jót tesz a rendszeres átmozgatás, e mellett azoknak is, akik sportolnak, hiszen a masszázzsal testüket ápolják, gondoskodnak a megfelelő ellazulásról, és esetleges helyreállításról.

Bejelentkezés: +36-70-452-5314 telefonszámon vagy a [email protected] e-mailen.


A különböző masszázstípusokhoz olykor kellékek is tartoznak. Nemrég előszedtem az összeset, hogy megmutassam nektek, ezekből hoztam pár képet ízelítőként. Hamarosan pedig bemutatom, melyik-mire való, és azt is, hogy miért érdemes ezekkel foglalkozni, hol és mikor használom, miben segít.

FDM terápia Budapest, FDM masszázs Budapest 9.kerületKrisztina véleménye a munkámról, köszönöm a kedves sorokat:

„Mindenkinek csak ajánlani tudom ! Ha egyszer elmész hozzá csak hozzá fogsz járni az biztos . Szakértelem és lelki ismeretes munka .”Hogyan érdemes bejelentkezned hozzám?

Akár itt az oldalon, akár telefonon is érdeklődsz, általában a masszázst megelőzi egy személyes konzultáció, ahol egyébként már egy masszázst is kapsz, amely azonban még nem a terápia része. 

- Hozd el a papírjaidat, leleteidet, ha sport, lazító, vagy éppen FDM masszázsra vágysz.

- Átbeszéljük, hogy a megnézett papírok alapján mi az, ami javaslok neked, hány alkalom, ár, maga az alkalmazott módszert és az időpontokat is átbeszéljük.

- Ezt követően általában egy teljes testmasszázst adok, amellyel felmérem a fizikai állapotod, akár a fájdalomtűrő képességed, de az igazi lazítás, terápia csak az első alkalmon fog megkezdődni.

Ezt követően belevágunk a közös munkába – bár én masszírozlak, a „munka” rád eső része, hogy eljössz, és ráhangolod magad és a tested a masszázsra.

Bejelentkezni itt tudsz: +36-70-452-5314 telefonszámon vagy a [email protected] e-mailen.